Takk til kunder og partnere som deltok på eye-share Brukerforum 2023

 

Årets tema var; Styrk dine ferdigheter. Naviger enklere inn i fremtiden med eye-share!

Konferansen er ment som en eksklusiv begivenhet for kunder som har valgt våre eye-share løsninger fra innkjøp-til-betaling, og er et fysisk møtested som de som bruker våre løsninger i sin jobbhverdag.

Målet med konferansen var å støtte våre eksisterende kunder ved å gi innsikt i funksjonalitet og fordeler med produktene våre, presentere nye muligheter, og gi veiledning og støtte gjennom dialog og rådgivning. Vi gjennomførte 40 faglige økter ledet av våre beste eksperter og hele 70 rådgivningsmøter med våre viktige kunder. I tillegg krydret vi konferansen med inspirerende gjestetalere, hjernetrim, huskestue, sosiale aktiviteter, happy hour, herlige måltider og underholdning.

 

En spesiell takk til:

 • Marit Strømøy fra Strømøy Racing for en inspirerende historie om drømmer, drivkraft, fart og spenning.
 • Frank Wedde fra Memolife og Talerlisten for engasjerende hjernetrim og nyttige ferdigheter, i kappløpet med robotene.
 • Mats Danielsen i Eye-share for god programledelse med humor og glimt i øyet.
 • Torhill Falnes i Eye-share som energisk delte siste nytt, vekstperspektiver og økonomitrender, og ledet oss gjennom en morsom «huskestue».
 • Kai Mydland i Eye-share for innsikt i produktutvikling og nyheter i 2024 med AI-assistent og ny brukeropplevelse i vente.
 • Shahid Dar fra Oslo Universitetssykehus som delte verdifull erfaring om bruk av eye-share Workflow og hvordan de gir ansvar og kontroll til sine godkjennere.
 • Ann Iren Evensen og Lise Storsveen fra Bertel O. Steen som delte erfaringer om sin kundereise med eye-share og konkrete ting som er gjort for å få til en mer effektiv prosess med fokus på besparelse av tid, uten tap av kontroll.
 • Hanne Braate fra Premiumpartner Tietoevry som belyste «Fremtiden for B2B eFaktura» og hvordan man kan utnytte globale krav til en fordel.
 • Partner Sticos AS, som demonstrerte hvordan de forenkler og kvalitetssikre komplisert regelverk med Sticos Oppslag. De presenterte også nyvinningen «Zipp», som gir tilgang til riktige svar innen regnskap og økonomi, basert på Generative IT.
 • Den fantastiske trioen fra Need Music som stod for enestående underholdning med DJ Helge Boge, vokalist Alice Hugøy, og saxofonisten Fredrik Lund Karlsen fra Blåsemafian, som til fengende rytmer fikk fart på dansefoten til de aller fleste.
 • Quality Hotel Edvard Grieg for godt samarbeid i forberedelsene til konferansen, tekniske støtte underveis og fantastiske måltider.

eye-share Brukerforum 2024 blir i Oslo den 21. – 22. november 2024.
Takk for i år. Håper vi også ses da!

 

Bla deg gjennom bilder fra årets konferanse her:

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev