Britoil velger eye-share Workflow for effektivisering og digital utvikling!

Britoil velger eye-share Workflow for effektivisering og digital utvikling!

Representanter fra Eye-share hadde gleden av å møte Britoil Offshore Services Pte.Ltd i Singapore for å vise frem vår AP-automatiseringsprogramvare; eye-share Workflow, og vi er nå glade for å ønske en ny kunde velkommen ombord.

Britoil Offshore Services Pte Ltd har valgt eye-share Workflow for å effektivisere sine fakturagodkjenningsprosesser. Vår løsning integreres sømløst gjennom eye-share API med deres SAP ERP-system og til TM Master, som er sentral i deres fartøyanskaffelsesoperasjoner. Britoil tar også i bruk eye-share Portal, som vil digitalisere og effektivisere interaksjonen med deres verdensomspennende leverandører.

 

Dette samarbeidet viser Britoils dedikasjon til å forbedre sine AP-prosesser og omfavne innovative digitale løsninger.

 

Vårt team i Eye-share ser frem til å samarbeide med Britoil om denne implementeringen. Dette partnerskapet understreker vår forpliktelse til å støtte deres digitale transformasjonsreise, sier CEO i Eye-share Torhill Falnes.

 

Om Britoil
Britoil har over 27 års erfaring i bransjen, og er spesialister innen ankerhåndtering, tauing og transport av et bredt spekter av materialer, inkludert offshore-strukturer og tungt løfteutstyr. Selskapets dedikasjon til å opprettholde en toppmoderne flåte av høykvalitetsfartøy er tydelig gjennom deres flåtefornyelsesprogram. Denne strategien innebærer nye anskaffelser, pågående konstruksjoner og en strategisk utfasingsplan for eldre enheter. Med en imponerende flåte på 27 fartøy og et strategisk plassert kontor i Dubai, forsterker Britoil sin posisjon som en global aktør i offshore-industrien.

 

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev