eye-share Customer Conference in Amsterdam March 14th

eye-share kunde konferanse i Amsterdam 2024

 
Event banner: Picture of hotel in Amsterdam in sunset with the text: eye-share Customer Conference 2024 Amsterdam

14

mar

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

10:00-16:00

Eye-share ønsker velkommen til en heldagskonferanse i Amsterdam den 14. mars 2024, eksklusivt designet for våre internasjonale kunder.

14. mars i Amsterdam The Future of AP and P2P Automation
Vi har gleden av å ønske velkommen til en heldagsbegivenhet og en møteplass, eksklusivt designet for våre internasjonale kunder. Dette er en fantastisk mulighet til å knytte kontakt med andre eye-share brukere, dele erfaringer og få ny innsikt i våre produkter.

Konferansen avholdes på Hotel DoubleTree by Hilton, som ligger langs den vakre kanalen i hjertet av Amsterdam og bare noen få minutters gåavstand fra togstasjonen, sånn at det er enkelt for alle våre internasjonale kunder å komme seg dit, direkte fra flyplassen i Schiphol som et knutepunkt for mange destinasjoner.

 

Vi har satt av dagen til å gi deg nye perspektiver på hvordan du kan maksimere potensialet som ligger i eye-share-programvaren for å navigere enda bedre inn i fremtiden, og gleder oss til å samles for å dykke dypere ned i mulighetene som finnes for å arbeide enda mer effektivt. Vi ser frem til å møte deg for en dag fylt med læring, deling og nettverksbygging.

 

Konferansen blir avholdt på engelsk. For mer informasjon om program og påmelding, gå til våre internasjonale nettsider.

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev