Eye-share utnevner Ms Lim Siang Yong som regiondirektør for kontoret i Singapore!

Eye-share utnevner Ms Lim Siang Yong som regiondirektør for kontoret i Singapore!

Picture of Sales Director Jan Erik Gausdal, CEO Torhill Falnes, Director of dep. Oslo Dina Drehn and Regional Manager in Asia Tim Polson sitting on a bench.

Vi er svært glad for å kunngjøre at Lim Siang Yong er utnevnt som fungerende regiondirektør for kontoret i Singapore, fra 1. januar 2024.

Fra kunde til partner, og nå leder av vårt Singapore-kontor!

Lim Siang Yong startet sin karriere i Eye-share i 2022 som prosjektleder og rådgiver, og har vist enestående produkt-, prosess- og kundekunnskap, samt lederegenskaper og dedikasjon. Hun har hatt en spennende karrierevei, der hun først samarbeidet med Eye-share fra kundesiden, deretter ble hun en verdifull partner, og nå en svært respektert ansatt.

 

Lim Siang Yong har 14 års erfaring innen innkjøp, regnskap og rapportering, og en solid bakgrunn fra både shipping og logistikk industrien. Hennes omfattende kundeerfaring, har gitt henne verdifulle innsikter som utvilsomt vil bidra til suksess for Eye-share i Singapore.

Hennes visjon er tydelig: Serve kunder, bygge team og drive vekst.

Soom fungerende regiondirektør for kontoret i Singapore, har Lim Siang Yong en tydelig visjon om å bygge et svært dyktig og dynamisk team som kan støtte alle våre kunder i Asia sømløst, samtidig som avdelingen bidrar videre til den generelle veksten til Eye-share.

 

Lim Siang Yong har sterk lidenskap for å levere optimale resultater for våre kunder, og er tydelig i sin forpliktelse til kontinuerlig forbedring. Hun er en svært dedikert ressurs som har evne til å pushe og utvikle teamet på en svært positiv måte, og hun utmerker seg også innen produktkunnskap og sosiale ferdigheter. Hennes lederstil legger vekt på å formidle klare mål, tillit og støtte til teamet for få ut det fulle potensialet til hver enkelt person. Hun brenner også for enkel kommunikasjon og klare prioriteringer, slik at teamet kan fokusere på målene, og det som virkelig betyr noe. Videre er hennes visjon for kontoret i Singapore; vekst, og en stødig videreutvikling av avdelingen, fra en start-up til en scale-up, i løpet av de kommende årene.

En strategisk milepæl for Eye-share

Eye-share er overbevist om at Lim Siang Yongs omfattende bransjekunnskap og lederegenskaper vil spille en avgjørende rolle i den videre utviklingen av teamet og eksistrende kunder i Singapore. Dette markerer også en betydelig milepæl i Eye-shares forpliktelse til å levere fremragende og innovative løsninger innen automatisering av AP og P2P til nye kunder i hele Asia.

 

Vi ønsker Lim Siang Yong varmt velkommen i sin nye rolle.

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev