Hvordan gi utvidet dokumenttilgang i eye-share Workflow?

Hvordan gi utvidet dokumenttilgang i eye-share Workflow?

Av og til trenger brukere å se dokumenter de ikke personlig har godkjent. For eksempel kan en avdelingsleder ønske å gjennomgå alle dokumenter relatert til sin avdeling.

Som standard har brukere med godkjennertilgang i eye-share Workflow (spesifikt de i «godkjenner»-tilgangsgruppa) begrenset synlighet til dokumenter. Deres tilgang er hovedsakling bestemt av deres inkludering i et dokuments godkjenningsflyt. Hvis de ikke er en del av flyten, vil de ikke ha tilgang. Det finnes imidlertid en løsning: Funksjonen for utvidet dokumenttilgang.

 

Utvidet dokumenttilgang lar deg gi spesifikke brukere eller grupper muligheten til å søke og se et utvalg av dokumenter, selv om de ikke har godkjent dem. Denne funksjonen er spesielt nyttig for de som trenger bredere tilgang uten å være en del av godkjenningsprosessen for hvert dokument.

Steg for å sette opp utvidet dokumenttilgang

  1. Naviger til oppsettmenyen. Start med å gå til «oppsett» og deretter velg «utvidet dokumenttilgang».
  2. Velg en beskrivelse og dokumenttype. Oppgi relevant beskrivelse for tilgangen du gir. Velg deretter dokumenttypen(e) denne tilgangen skal dekke.
  3. Definer tilgangsomfanget. Spesifiser hvilke selskaper denne tilgangen skal gjelde for. Hvis du ønsker å begrense tilgangen til et spesifikt dokument, kan du definere dimensjoner som leverandør og avdeling.
  4. Velg brukerne. Bestem til slutt hvilke brukere som skal få denne utvidede dokumenttilgangen.

Når disse stegene er fullført, kan de spesifiserte brukerne bruke «fakturasøk»-funksjonen og se dokumentene de trenger.

 

Viktige merknader

  • Utvidet dimensjonstilgang bør alltid brukes i sammenheng med standard godkjenner-tilgangsgrupper.
  • Hvis målet ditt er å tillate en bruker å se alle fakturaer, vurder å bruke «Faktura lesertilgang». Dette gir brukere muligheten til å søke og se alle fakturaer på tvers av selskaper definert for den tilgangsgruppen. Det er spesielt nyttig for revisorer som trenger omfattende oversikt.

Avslutningsvis sikrer funksjonen for utvidet dokumenttilgang i eye-share Workflow at de rette personene har riktig tilgang, noe som fremmer åpenhet og effektivitet i dokumenthåndteringen. Enten det er for avdelingsoversikt eller revisjonsformål, sørger denne funksjonen for at nødvendige dokumenter alltid er innen rekkevidde.

 

Vil du ha flere smarte tips som dette?

Bli med i eye-share Community! I dette LinkedIn-nettverket av eye-share eksperter og kunder får du muligheten til å delta i diskusjoner, få flere tips og beste praksis.

 

 

 

Relaterte artikler:

Finn manglende mandater med «Effektive regler»!

Har du noen gang blitt overrasket av en feilmelding om manglende mandater? Med funksjonen "Effektive regler" i eye-share, kan regnskapsføreren enkelt identifisere og rette opp i slike utfordringer.

Overstyring av standard godkjenningsinnstillinger

Visste du at du kan overstyre behovet for at innkjøperen må godkjenne en faktura i eye-share Workflow?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev