Produktnyheter eye-share Workflow v.14.0

I den nyeste versjonen av eye-share Workflow kan vi introdusere en rekke spennende oppdateringer og funksjoner. Fra en splitter ny startside til lanseringen av din nye, digitale assistent, EyeDa, er hver oppdatering nøye utformet for å løfte brukeropplevelsen og gjøre arbeidshverdagen din litt enklere.

Oversikt:

 

Velkommen til eye-share Workflows nye startside!

Vi lanserer en ny og forbedret startside for eye-share Workflow, designet for å gjøre din digitale arbeidsdag både enklere og mer intuitiv. Med en klar vektlegging på brukervennlighet og moderne design, har vi gjort det enklere enn noen gang å både finne og utføre dine oppgaver.

Høydepunkter i oppdateringen:

 • Klart fokus på oppgaver: Startsiden er designet for å umiddelbart vise deg dine viktigste oppgaver, slik at du kan holde fokuset og effektiviteten oppe.
 • Enkel navigasjon: Vi har sørget for at hver funksjon og hvert element er enkelt å finne og bruke, slik at du kan navigere enkelt gjennom hele eye-share-systemet.
 • Sporing av ytelse: Med dedikerte områder for KPI-er, har du alltid oversikt over din egen og teamets ytelse.
 • Full oversikt over dokumentflyt: Få en helhetlig forståelse av dokumentprosessene for bedre kontroll og oversikt.
 • Tilpasset tilgang: Få rask tilgang til dine lagrede søk og dokumentlister, som er skreddersydd for din rolle og dine behov.
 • Bevarte favoritter: De populære statusbaserte dokumentlistene er fortsatt tilgjengelige, og gir deg en rask oversikt og tilgang til alle dine dokumenter.

Denne oppdateringen er et resultat av verdifulle brukertilbakemeldinger, samlet inn gjennom høsten 2023. Vår dedikasjon til å forbedre brukeropplevelsen er sterkere enn noen gang, og det nye designet er et betydelig skritt fremover.

eye-share Workflow startpage v14

 

Møt EyeDa - Din nye digitale assistent i eye-share

Vi er stolte av å lansere “EyeDa”, vår nyeste innovasjon innen kunstig intelligens! EyeDa er mer enn en vanlig chatbot; dette er en omfattende digital assistent skapt for å effektivisere arbeidsflyter, håndtere fakturaer og enkelt administrere innkjøpsdokumenter.

EyeDa står i spissen når det kommer til AI-teknologi i våre produkter, og markerer starten på en ny æra innen intelligent automatisering og visualisering. EyeDa er utviklet for å forstå og samhandle med brukere, og gir deg øyeblikkelig tilgang til dyptgående kunnskap fra blant annet brukermanualer, ofte stilte spørsmål, produktbeskrivelser og release notes.

Startpage eye-share Worflow with EyeDa
1 An optional caption for the image that will be added to the gallery. Enter any descriptive text for this image that you would like visitors to be able to read.
EyeDa Chat

EyeDa svarer enkelt på spørsmål om  arbeidsflyt!

Kontering foreslått av EyeDa
Kontering foreslått av EyeDa

 

Opplev sømløs fakturaflyt med EyeDa

Nå kan du oppleve enda mer automatisering med vår nyeste AI-funksjon: Automatisert fakturaflyt. I denne funksjonen bruker EyeDa kunstig intelligens til å foreslå de mest effektive godkjenningsrutene for dine fakturaer.

EyeDas forslag er basert på historiske data, noe som sikrer at hver anbefaling er skreddersydd for deg.

Nøkkelfunksjoner inkluderer:

 • Smarte forslag: EyeDa analyserer mønstre i fakturabehandlingen din og kommer med forslag basert på historiske data.
 • Tilpasset kontroll: Du bestemmer selv hvordan du vil bruke innsikt fra EyeDa. Følg forslagene, eller la EyeDa styre prosessen automatisk.
 • Tilpasningsdyktig godkjenning: Start med et foreslått første steg, eller benytt deg av EyeDas evne til å kartlegge hele godkjenningsflyten basert på tidligere godkjenninger.

eyeda approvaleyeda automatic approval flow

Smart fordeling av konteringslinjer i fakturaavtaler

Nå muliggjør eye-share Workflow direkte fordeling av kontering inne i selve fakturaavtalen - uten behov for forhåndsdefinerte maler.

Hva er nytt?

 • Direkte konteringsfordeling: Med et enkelt klikk kan du nå aktivere fordeling av kontering direkte i fakturaavtalene dine, uten å måtte styre med maler.
 • Støtte for maler med smart overstyring: Fortsett å bruke maler om du foretrekker det, men med den ekstra fordelen at eventuelle justeringer du gjør ikke vil forstyrre den undeliggende fakturaavtalen.
 • Transperent malkontering: Når du bruker maler, vil de relevante konteringsdetaljene nå vises tydelig innenfor avtalen og gi bedre oversikt.
 • Kombinasjon av automatisk og mal-basert kontering: Kombiner kraften av automatisk kontering med forhåndsdefinert kontering.

 

smart coding split1 eye-share Workflow v.14smart coding split2 eye-share Workflow v.14

Import av eFaktura: Ny løsning for kobling av datapunkter

Ta kontroll over dine innkommende eFakturaer med et nytt oppsett for kobling av datapunkter. Nå har du muligheten til å sikre deg at alle data fra eFaktura plasseres i riktig felt i eye-share Workflow. Med et brukervennlig grensesnitt utformet for å håndtere komplekse XML-strukturer, kan du enkelt identifisere og kartlegge de riktige verdiene.

Dette kan du gjøre:

 • Selvbetjent kobling: Tilpass hvordan spesifikke formater eller fakturaer behandles, og sikre at data som referansekoder, innkjøpsnumre og prosjektnummer havner på riktig sted i eye-share Workflow.
 • Full kontroll på alle spesialer: Lagre så mange spesifikke koblinger som trengs, og ha full kontroll på alle spesialer.
 • Fleksibelt datasøk: Systemet støtter søk etter verdier på tvers av flere områder, noe som lar deg prioritere og velge felter basert på din forhåndsdefinerte prioriteringsrekkefølge.

Denne oppdateringen gir deg fleksibiliteten og nøyaktigheten som trengs for problemfri import og behandling av eFaktura.

eInvoice import

Oppgradert modul for ordrebekreftelse

Vi har oppgradert modulen for ordrebekreftelse! Oppdateringen forenkler prosessen med matching mellom ordrebekreftelser og innkjøpsordrer før faktura ankommer systemet. Dette sikrer at priser og leveringsdatoer oppdateres nøyaktig, og fremmer en proaktiv tilnærming til håndteringen av din innkjøpsprosess og automatisk matching av faktura mot bestilling.

Hvorfor dette er smart:

 • Nøyaktighet i prising: Matching av ordrebekreftelser med innkjøpsordrer før fakturamottak, tillater verifisering og oppdatering av priser, noe som sikrer at du faktureres korrekt i henhold til avtalte vilkår.
 • Kontroll på levering: Denne prosessen bekrefter også at leveringsdatoene er oppdaterte, noe som muliggjør planlegging av lageret og prosessene dine uten uventede forsinkelser.

Høydepunkter i oppgraderingen:

 • Organiserte data: Innkjøpslinjer og linjer for ordrebekreftelse vises nå i to separate tabeller. Dette gir deg en mer oversiktlig visning og sammenligning.
 • Støtte for Peppol BIS-format: Vi har utvidet mulighetene for støtte av Peppol BIS-formatet, som er i tråd med internasjonale standarder for elektronisk innkjøp. Dette garanterer problemfrie transaksjoner på tvers av landegrenser
  fra leverandører som kan levere på dette formatet.

 

Upgrader order module

Nye og forbedrede funksjoner i innkjøpsmodulen

Vi har gjort en rekke oppgraderinger i innkjøpsmodulen, som forbedrer funksjonaliteten, effektiviserer prosesser og forbedrer kommunikasjonen. Disse oppgraderingene er designet for å gi innkjøpsteamet ditt presisjon og fleksibilitet, og sikrer at hvert kjøp er i tråd med dine strategiske mål.

Høydepunkter i oppgraderingen:

 • Forbedrede dokumentdetaljer: Vi har lagt til flere felt i innkjøpsdokumentene, som foreslått leveringsdato og tilknyttet kontraktsinformasjon. Det betyr at du får en fullverdig og umiddelbar oversikt i dokumentene dine.
 • Enklere styring: Få oversikt med den nye funksjonen som beregner gjenværende beløp på tilknyttede kontrakter, som sikrer at du holder deg innenfor budsjettet.
 • Varsler ved lukking av utkast: Få et varsel når du lukker ikke-fullførte bestillinger for å opprettholde kontroll over aktivitetene dine.
 • Strømlinjeformet kommunikasjon: Utsending av elektroniske ordre og forespørsler om tilbud vil kunne gå ut til riktig e-post mottaker, ettersom dette nå er adskilt fra leverandørens generelle kontaktpunkt.
 • Detaljerte leveringssteder: Vi har lagt til nye felter for leveringssted, inkludert navn, kontaktens navn og GLN.
 • Justerbare preferanser for avsenderepost: Tilpass din utgående kommunikasjon ved å selv velge avsender av epost fra innkjøp. Enten det er bruker som gjør innkjøpet, den som aktiverer kjøpet, eller en generell bedriftsadresse.

Purchase module workflow v.14

Kom i gang med de nye funksjonene

Vårt mål er å gjøre din arbeidsdag både enklere og mer effektiv. Ved hjelp av våre kunders tilbakemeldinger har vi introdusert nye oppdateringer og funksjoner, som den nye startsiden og EyeDa.

Ta gjerne en titt på de nye funksjonene og oppdag hvordan de kan gjøre hverdagen din bedre. Om du skulle ha spørsmål eller trenger litt veiledning rundt de nye funksjonene, er vårt rådgivningsteam og Customer Care alltid klare til å assistere deg. Vi er her for å hjelpe deg. 😊

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev